Ervaringen & Aanbevelingen

Lees wat anderen voor ervaringen hebben met Klaasje…..

“Waarmee kan ik u helpen?” las ik bovenaan de flyer van Klaasje. Mijn hart maakte een huppeltje. Zou mijn droomwens toch nog uitkomen…?
Anderhalf jaar geleden werd mijn partner Cor getroffen door een ernstig CVA (beroerte). Lichamelijk is hij goed hersteld;  restverschijnselen maken dagelijkse zorg en aandacht nodig. Ik ben de mantelzorger en partner van Cor. Ik wilde zo graag mijn kleinkinderen in het buitenland bezoeken. Cor is te goed voor tijdelijke terugkeer in het verzorgingshuis en dat soort oplossingen.
Klaasje kwam voor de intake naar ons toe. Zowel Cor als ik zijn ingenomen met de vriendelijke, persoonlijke, betrokken en heldere manier van communiceren. Goed luisteren, ruimte voor ieders inzicht  en Klaasje heeft aan een half woord genoeg om een situatie perfect in te schatten en te verwoorden. Zij is flexibel en er is veel mogelijk. Zij maakte een mooi plan van zorg voor een week. Het voelde zo veilig dat Klaasje de verantwoordelijkheid voor Cor op zich nam gedurende mijn vakantie. Zij gaf de week voor Cor een geweldig fijne invulling.
Cor  geeft aan wat hij het fijnste vond:

  • Samen uitstapjes maken naar o.a. Harderwijk, Elburg of lekker koffie drinken in Dronten.
  • Samen boodschappen doen en samen koken en eten.
  • Samen elke dag de komende dag bespreken.
  • Het gezellige contact en babbelen ondanks de afasie (spraak taalbeperking).
  • Klaasje accepteert mij zoals ik ben, ziet wat ik wel kan en begeleidt als het nodig is.
  • Willy kwam terug in een heerlijk schoon huis, samen gedaan.

Ook werd contact met mij (Willy) gehouden zodat ik zeker wist dat alles goed en fijn was.
Wat een onvergetelijke en heerlijk ontspannen week mocht ik beleven dankzij de professionele en lieve zorg van Klaasje.
We zijn dankbaar dat we zo’n prachtvrouw hebben leren kennen. Heb je als mantelzorger even een adempauze nodig of is er een andere reden…. Neem contact op met Klaasje en je bent verzekerd van uitstekende zorg voor je geliefde …….

W. en C. uit Dronten

Mantelzorger & Zorgvrager

De zorg van Klaasje was de ultieme oplossing om voor mij, als mantelzorger van mijn partner, een week onbezorgde vakantie mogelijk te maken. Betrouwbaar, vakkundig, betrokken, warm, empathisch, flexibel. Kortom op Klaasje kan je bouwen

W. uit Dronten

Mantelzorger & Zorgvrager

Vader met Altzheimer en een toenemende zorgbehoefte. Ons ‘mantelzorgteam’ moest verder worden aangevuld. Gelukkig was daar (ook) Klaasje Peters. In het begin om wekelijks een dagje gezellig activiteiten met vader te ondernemen. Dat gaf ook vaders partner wat rust en ruimte. Later werd het meer dan alleen ‘gezelligheid’; een stuk inhoudelijke zorg en begeleiding bij een toch verdrietig proces. Vader -niet altijd de makkelijkste- raakte steeds meer op haar gesteld en vice versa. Een wekelijkse steun; voortvarend, actief, hartelijk en ter zake kundig. Dat ging ook door in de periode dat vader niet meer thuis kon wonen maar in een fijne ‘residentie’ verbleef. Het was voor alle betrokkenen fijn om deze steun te hebben gehad. Klaasje, nogmaals dank!

Familie V. B. Bunnik.

Ik heb Klaasje leren kennen op een feestje van een wederzijdse vriendin. Zo kwam het gesprek over mijn zoon die een verstandelijke beperking heeft. Omdat hij bijna 16 jaar is zijn wij al aan het denken aan een ouderinitiatief voor later (een veilig en gezellig woonhuis met de kinderen uit zijn klas). Klaasje had heel veel tips en dat was de start om een avond te plannen met de ouders van de kinderen waarmee onze zoon op een school zit. Gisteravond was de avond en wat een inspirerende avond. Klaasje was heel goed voorbereid en liet niets aan toeval over. De vragen die wij hadden zijn beantwoord en alles werd heel goed uitgelegd. Klaasje kon leuke voorbeelden geven, onze ogen zijn zeker open gegaan en we hebben genoeg stof tot nadenken gekregen. Een mooie start om nu verder te gaan. Kortom een aanrader.

L. B. uit Nieuwehorne

Klaasje is een inspirerende, enthousiaste vrouw, is betrokken en integer. Zij kan goed luisteren, is empatisch, zij houdt zich aan afspraken. Klaasje is iemand die met bezieling haar werk doet.

Zij is veelzijdig. Ik kan haar van harte aanbevelen!

E. D. uit Leeuwarden

Klaasje werkt snel, vertrouwen wekkend en is betrokken. Daarnaast kent ze de paden in zorgland.

P.S. uit Heerenveen

Klaasje is een duizendpoot met veel kennis en ervaring, maar het belangrijkst is dat zij de waarde ziet van ieder mens, zoekt naar mogelijkheden en goed kan aansluiten bij de meest uiteenlopende mensen. Je voelt je snel thuis en veilig bij haar.

P. uit Buitenpost

Ik ken Klaasje als een warme, betrokken persoonlijkheid. Een vakvrouw waar het gaat om zorg en met name het belang van hen die zorg nodig hebben. Klaasje is integer en betrouwbaar.

 

S. uit Ede

Klaasje is de bijna perfecte combinatie van manager en ‘zorgmiep’ met een charismatische uitstraling. Binnen de gehandicaptenzorg heb ik haar in mijn rol van bestuurslid van stichting Apart Wonen Harlingen als een prima gesprekspartner ervaren.

 

W. uit Harlingen

Bestuurslid van stichting Apart Wonen Harlingen

Als oud collega herinner ik mij Klaasje als een gedreven, enthousiast en altijd gezond kritisch persoon. Eigen regie voor de zorgvrager is voor Klaasje belangrijk. Ze is creatief in het zoeken naar mogelijkheden. Ik heb altijd met veel plezier met Klaasje samengewerkt.

 

 

J. v/d S. uit Leeuwarden

Oud collega

Een aantal jaren heb ik met veel plezier met Klaasje mogen samenwerken. Ik heb haar ervaren als een bekwame, betrokken en betrouwbare collega. Met vooral ook veel positiviteit, humor en met oog voor een ander. Als ik aan Klaasje terug denk verschijnt er een glimlach op mijn gezicht!

 

 

B. uit Ede

Collega